9-годишно момиче и 59-годишна жена са били блъснати от автомобили в Смолян, когато са пресичали пешеходна пътека


9-годишно момиче и 59-годишна жена са били блъснати от автомобили в Смолян при пресичане по пешеходна пътека, съобщават от полицията. На 25 октомври  около 11.50 ч. на бул. "България" до Планетариума , лек автомобил "Тойота Приус", управляван от Г. П. /36-годишен/ от с. Стойките на пешеходна пътека блъска пресичащата пътното платно 59-годишна жена от  Смолян. Пострадалата е транспортирана в болницата, като по първоначални данни е със скъсани коленни връзки и фрактура на левия крак. По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден  около 18.40 ч. на бул. "България", лек автомобил "Рено", собственост и управляван от А. П. /71-годишен/ от гр. Смолян, на пешеходна пътека блъска пресичащото пътното платно  9-годишно момиче от Смолян. Пострадалото дете е транспортирано в болницата за преглед, след което  и е освободена за домашно лечение. Установено е, че момичето е с охлузени рани в областта на главата и десния крак. Местопроизшествието посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Поради зачестилите пътни инциденти с пострадали на територията, обслужвана от ОД МВР – Смолян, ръководството на дирекцията и служителите на сектор „Пътна полиция“ – Смолян призовават всички участници в движението по пътищата да бъдат много внимателни и да спазват стриктно правилата за движение по пътищата.

Нека всички родители запознаем и предупредим още веднъж децата си, че трябва да спазват правилата за движение за тяхна безопасност. Най-вече за правилно поведение като пешеходци, да се оглеждат преди да пресекат пешеходната пътека и да се движат по тротоарите.

Нека бъдем толерантни на пътя! Като водачи на пътни превозни средства да съобразяваме и преценяваме скоростта на движение на автомобилите си спрямо пътната обстановка и мократа настилка! Да шофираме трезви, да използваме обезопасителни колани и да осигуряваме предимство на пешеходци!

В периода на зимното часово време, когато е полумрак и трафика по пътищата е засилен, предпоставките за пътни инциденти също се увеличават. Ето защо напомняме на жителите на областта, с цел недопускане на ПТП с пострадали и за безопасността на участниците в движението по пътищата, полицейските служители от „Пътна полиция“ ще извършват засилени проверки за стриктното спазване на Закона за движение по пътищата!

Нека да шофираме безопасно, за да се приберем живи и здрави у дома, призовават от полицията.

 

 

 

Purchasers that worry about the actual provenance from the actions within replica watches sale as well as who're looking around the actual highly-competitive $10, 000 tag perform have a replica watches uk tendency to consider exactly what any kind of provided manufacturer is actually effective at "off-limits, inch as well as rolex replica sale may be truly powerful from producing distinctive as well as fascinating halo-pieces such as replica watches individuals all of us pointed out additional over. The actual Cartier Rotonde de fake watches is really a jerk in the direction of conventional horology as well as to have in-house motion associated with this fake rolex sale kind of intricacy available certain assists reinforce a person's declare in order to as being a blue-blooded haute horology produce.
Най-четени