Анти-ГЕРБ шоу на главната в Смолян, организирано от БСП


 

Според информация на Hala.bg, куклите на лидерите от ГЕРБ посетиха родопския град. Дора Янкова провери в джоба на Дянков колко пари събра в Смолян. Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и дори уволненият Симеон Дянков се изсипаха вкупом  на главната улица в Смолян.  Поради големия интерес на смолянчани куклите събираха по 5 лв на снимка за спомен, за да пестят пари за Цветанов и Борисов, когато влязат зад решетките и ще трябва да си купуват цигари. „Да им дадем отсега, че в затвора не пускат всеки”, кахъреше се куклата на Дянков.    Водачът на лявата листа в Смолянско Дора Янкова провери лично в джоба на Дянков колко парички е събрал в Смолян. „Защо не сте в Америка, а тук, чак в Смолян, попита  го Янкова“, но отговор не получи. Затова пък опъна ухото на Цветанов, през което влиза информацията от срс-тата.

 "Здравейте богаташи, здравейте бъдещи имигранти!", бодро поздравяваше кукленият квартет минувачите. " Я, този човек е богат, яде сладолед, я да му намалим пенсията" - така Дянков пресрещна един пенсионер.  Симеон Дянков обеща на смолянчани да не пипа детските надбавки, а направо да ги взема, както и да не вдига пенсиите и заплатите. „Моите ръце бъркат във вашите джобове”, обясни Дянков на хората.

 Цецка Цачева сподели, че досега не е посетила Смолян, защото момчетата от ГЕРБ не са направили нито един път до красивия родопски град.

 „Не обичам да говоря, а да записвам и имам воля да продължа да слухтя“, обобщи куклата Борисов.

 

 

HALA.bg
Това, което излезе в публичното пространство е позорно и срамно. Искрено си помислете всички, това дали е прецедент в България??? За 24 години няма нито един осъден справедливо политик, прокурор, съдия, митничар, лихвар... Наистина ли смятате, че никога преди това не е имало "договорки" и разбиране под масата. Все пак послушването не рожба на ДС. А защо само подслушвани ГЕРБ-ери излизат наяве? Кой подслушва???
Какви измамници бе??? Не се опитвайте да потушите огромния скандал! В сряда дори в Бруксел ще заседават за това, защото нищо не се е случило
Само измамниците имат фобия (за неуките, панически страх) от подслушване. ВСИЧКИ ПОКРАЙ ДПС/БСП фирми крадат хорските, родопските пари. Умният и можещ човек няма нужда да се кланя на лидер за да се облаже. Той е човек и лидер!
Всички ги е шубе от подслушване тъпако!!! Защо да ме подслушват полицаи? Да ме изнудват? Да знаят и крадат бизнеса ми? Да знаят личния ми живот? Ти това ли искаш бе Big brother? Много сте тъпи, мислите, че ще измъкните вашите лидери от лайната по този начин, като се правите, че нищо лошо не се е случило!!!!
Кой го е шубе от подлушване... лъжците и крадците от БСП и ДПС. Смолян забрави как Дора докара работници от Бургас да строят водния цикъл на Смолян, как продаде Пампорово и прибра куп пари, а за града нищо...12 Май ...
Абе тия защитници на герб са много изнервени, защо ли? Ами има защо, нещастници, направо ми е жал за тях!
Тиквата е до шия в лайната а Мехлема като техен скачен съд затъва от некадърност!!! ЧЕНГЕСАРИ!!!!
Борисов беше ИЗХВЪРЛЕН от управлението от близо два милиона Българи
Борисов не е бил изхвърлен от никой!! Освен от платените привърженици на АТАКА, БСП и ДПС. България обича ГЕРБ!!
Трябваше да има още една кукла на оня псевдо кмет съучастника на Цецко
Ама г-н Борисов Ви се наака и беше изхвърлен от управлението, ИЗХВЪРЛЕН... Запомнете я тази дума! И Станишев е в лайна целия! Няма как да гласувам за старите к---------и от бардака!
Аз вярвам в г-н Борисов и неговата партия!! Това е бъдещето на България
Спокойно те хората ще си изберат ГЕРБ пък тогава ще видим какво ще говорите.
Кириле, избора си е твой, но не забравяй, че такъв крах, страх, преследване, беднотоя, мизерия и още много не сме имали от времрто на Виденов!
Ха ха ха Вие сте болни бе хораааааа! Пълно мнозинство повече няма да има в БГ! А за герб не знам колко ще гласуват
Определено ще гласувам за ГЕРБ отново. Никога няма да дам път на ДПС и БСП!!
УМРЕТЕ КОМУНЯГИ!! ЩЕ РЕВЕТЕ НА 12 МАЙ!! ГЕРБ С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО!!
Дора ги смачка тези, които ни съсипаха! Гадното е че все още има хора, които са заблудени и си мислят да гласуват за герб! Хора не правете тази глупост, държавата е пред фалит, хората избягаха от тук! Не им давайте отново власта, ако сте десни има и други партии, герб не са дясна партия, те са МОНОПОЛА!!!,
Браво Доре!
Браво! И Дора се е включила... И тя беше "главен" герой /лапач/...
Най-четени