Автомобил пламна в движение, на друг му срязаха и четирите гуми


Автомобил пламна в движение. Пожарът е възникнал в двигателното отделение, както собственикът си карал  “Фолксваген Голф”-а по улица „Република” в Мадан. Предполагаемата причина за запалването е късо съединение в областта на двигателя. Унищожена е електрическата  инсталация на леката кола. Пострадали няма. Пожарът е ликвидиран от екип на огнеборците в Мадан. Лекият автомобил е спасен.

Паркиран лек автомобил „Ауди” на улица „Хан Аспарух” в Смолян осъмна вчера със срязани гуми и изкъртено ляво странично огледало. Злосторникът видял сметката и на четирите гуми в нощта на 12 срещу 13 януари. Щетите, нанесени на 36-годишния собственик на  возилото, са в процес на изясняване. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на Областна дирекция на МВР и РУП – Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

В същата нощ – 12 срещу 13 януари е извършено посегателство и срещу товарен автомобил “ЗИЛ 130”, собственост на 29-годишен жител на село Ягодина. Машината била паркирана в местността “Малкото гробе”, землище на девинското село Лясково, обяснил в жалбата си до РУП – Девин притежателят на ограбената машина. Откраднати са два акумулатора, които не били обезопасени и от незаключения резервоар са източени около 20 литра дизелово гориво. Работата по случая продължава.

 

Областна дирекция на МВР - Смолян
Най-четени