Българи - Изгледайте Това Видео и се Замислете!


264,225 Българи гледаха този филм, гледай го и ти и коментирай!

Ботев ни е нужен и Левски и призивните им слова-Свобода ил смърт юнашка Клипчето растърсва всеки,които е съхранил мярката си човешко достоинство.Руски мъдрец го е изрекал Ако от някого поискаш трохички,а тои ти даде камъче,ти стовари цяла канара върху главата муллНа нас какво друго остава освен да сторим товал Народе,мърцини ли ще си отидем от този свят До кога наши си марионетки султани ще ни обезличават Още трайкаме ли си няма да я има България Майко Българио ще родиш ли юнаци от родна робия да ни оттърве Прокълни и заклейми днешните гергани на не един чужденец престанали
1.Най-мизерстващият народ в Европа-БЪЛГАРСКИЯТ. 2.Най-крадливите правителства в Европа-БЪЛГАРСКИТЕ(БСП-ДПС-СДС-ГЕРБ) 3.Най-корумпираните Синдикати-БЪЛГАРСКИТЕ. Това е истината. Синдикатите крадат заедно с Правителстата!!! Затова не вдигат народа на стачка!!! Няма Български народ-ИМА БЪЛГАРСКА МАСА...Обезличена и обезверена!!!
лесно се манипулира,когато се знае,че никой няма да надигне глава,продължавайте да мълчите
Не обсъждайте колко е лошо,всички го виждаме и знаем. Дискутирайте решенията.Каква промяна искате и как очаквате да се случи? Пишете интелигентно: ''Искам това.... и може да се случи така....'' Ако няма правилни въпроси,няма да има и правилни отговори!!!Трябва да знаете какво искате и как да се постигне,чак тогава ако не се вземе предвид от управляващите - време е за революция! Без дискусии за вземане на решения,няма да стане никаква промяна, а вие МЪЛЧИТЕ!!!

Вашият коментар

Трябва ли Филип Топов от ГЕРБ, който предаде избирателите, да напусне ОбС?


ДА
НЕ
Не мога да преценя