Д-р Даниела Дариткова пред жители на Търън: Държим на доверието ви!


Благодарим ви за доверието, което преди 4 години ни дадохте. Държим на доверието ви и се надяваме да сме успели за тези години, за които се опитахме да направим кратък отчет, да сме го запазили. Това заяви пред жители на Търън водачът на листата на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. На срещата в смолянското село присътваха евродепутатът Владимир Уручев, кандидатите за народни представители от 22-ри МИР Марин Захариев, Шукри Халилов, Димитър Настанлиев и общинският съветник от ГЕРБ Борислав Георгиев. „Тук сме да поискаме вашето доверие отново, защото започнахме да управляваме България в изключително трудна кризисна обстановка. Успяхме да запазим стабилността на държавата. Не се скрихме зад нито една от грешките си. Знаем, че наистина можеше да не прехвърляме толкова голяма тежест върху гражданите и социалното положение на населението да се подобри. Но, повярвайте ми, няма как чрез нереалистични обещания да се стигне бързо до това. Правилният път беше чрез финансова стабилност с добра инфраструктура, която от една страна вдъхва доверие у Европа, от друга - по този начин се дава възможност за развитие на бизнеса“, посочи тя.

 

Част от проблемите в здравеопазването са преодолени, за други  предстои да се вземат решения. „И аз ще продължавам активно да участвам в тяхното търсене и решаване“, подчерта д-р Дариткова. Докато е била народен представител, председател на здравната комисия и общопрактикуващ лекар, тя е успяла да получи още две специалности - "здравен мениджмънт" и "обща медицина". „Ще продължа да практикувам като детски лекар, защото всичко, което мога и знам, трябва да бъде в полза на хората“, изтъкна водачът в листата на ГЕРБ.

 

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев отговори на  най-често задавания му въпрос в родопските села: „Защо Бойко Борисов след като сдаде властта, иска да се върне“.

 

„Борисов сдаде властта с много силното послание, че всяка капка кръв е петно върху нас. И когато тази капка кръв е заради политик, който иска да остане на власт, заради самата власт, заради инат, е позор. Борисов не е диктатор. Той върна властта на народа - да избира. Народът беше излязъл на улицата. Защо иска да се върне? Спомнете си последните 10 години до 2009 година и последните 4 години, в които управлява ГЕРБ. Кое е по-доброто управление от това, и то в условията на бясна криза? Естествено е един човек, който може по-добре от всички други да управлява, да иска да се върне във властта. Като казвам този човек, имам предвид партия ГЕРБ - такава е системата“, обясни Владимир Уручев.

HALA.bg
Че Събев ли е лицето на ГЕРБ? Какво ще отговори Събев? Човека го ползват за бушон
Язък за добрата лекарка... Вече не бих се доверил дори да ме лекува, камо ли за друго! Но трябва да и се доверим! Има още болници за закриване... Поздрави и на Очко!...
Тя няма да стъпи в Девин така действат ГРОБАРИТЕ като опре яйцето у ..... спомнете си Мелемов как се скри преди местните избори спомнете си как се скри И продължава да се крие Бойко ......те затова си сложиха Събев в листата да им обере негативите.
Чакаме ви в Девин г-жо Дариткова :)
Най-четени