Да се "събудим" и потърсим сметка от взимащите решения в Общинския съвет, призовават от социалните мрежи и медии в Смолян


След като за пореден път не бе прието искането на кмета Мелемов за напълно безлихвен заем от държавата в размер на близо 4 милиона лева, назрява гражданско недоволство и призиви за пробуждане на жителите на община Смолян в социалните мрежи и медиите, срещу група общински съветници продължаващи да гласуват "на инат" по време на сесиите на Общинския съвет Смолян.

Съветниците дали клетва, че ще работят в интерес на гражданите в община Смолян, играят дребни политически игри, спъвайки работата на общинската администрация, като това ще доведе до невъзможност за асфалтиране на улици, спиране на уличното осветление, проекти за нови детски площадки, орязване на бюджета за спорт и култура, както и други общински проекти, каза финансиста на Община Смолян - г-жа Аръчкова.

Призоваваме всички будни граждани на Община Смолян, тези които се интересуват от бъдещето на града ни, да присъстват на следващата сесия на Общинския съвет и да потърсят отговорност от избраните от нас общински съветници, жадуващи за провал в общинското управление!

Кирооо като е толкова преуспял бизнесмен и човек защо ли иска да стане толкова много кмет, може би и това му е детската мечта, като успелият проект перелик. По добре да си покаже кредитният регистър, че там нещата не са розови...
хах че как на снимката хванахте цялата коалиция...
Ами голям фактор са, цял завод и гатер и ресторант и бар има зад тях! Скоро и ресторант в Широка лъка ще имат!
какви са тези КРОС? Част от национална партия ли са? В парламента ли са? Участват в управлението на страната ли? опозиция ли са заедно с БСП и ДПС? кои са? някой ще обясни ли? тяхната цел е да пречат в общинския съвет ли? аз не го разбирам това!
ДОБРЕ ЧЕ Е САЛИХ АРШИНСКИ ДА ОТСРАМВА СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ОБЕЛЯТ ДВА ЛАФА...СРАМ
Този коментар е изтрит поради уронване името и репутацията на един от Общ. съветници на гр. Смолян! Моля спазвайте стриктно условията за ползване на сайта!
защо никой от крос,както и отлъчилите се от герб не казват защо не подкрепят искането за този безлихвен заем? трябва да си имат и те причина някаква
iskat kmet kros, kiro ili kiro shte skochi za pobedata...
Гласувайте пак за ченгета и доносници...

Вашият коментар

Трябва ли Филип Топов от ГЕРБ, който предаде избирателите, да напусне ОбС?


ДА
НЕ
Не мога да преценя