Г-н Мелемов, кой управлява община Смолян?


Наши читатели, чийто имена ще запазим в тайна, ни помолиха да попитаме кмета на община Смолян, г-н Мелемов кой управлява града, той или лидера на коалиция участвала на местните избори? Въпросът ни се струва доста уместен, тъй като в София из политическите среди се говори усилено, че града е под управлението на въпросната Коалицията. Тази информация се разпространява в столицата ни лично от нейния лидер, твърдят запознатите.

Г-н Мелемов, бихме желали да разберем има ли скрити от Вашите избиратели договорки в общинския съвет и в управлението на община Смолян?

 

Браво, Анита, само така! Догодина депутат!
Браво, Анита, само така! Догодина депутат!
Ще управлява, кое да управлява??? Вижте му обекта на кино Дружба - разграден баир!!! Хората ще се пребият там! Ама и общината къде е???
Гергана, познавам Асенов и аз, той е човек с много лица! Да успял е, но е подмолен, лъжец много голям, склонен е да измисли истории, за да постигне дадена цел! Краде от общ гори, това дразни хората, за това Мелемов трябва да спре схемата му! Купи си гласовете си на изборите и сега се бие в гърдите из България и мисли че може да притисне Мелемов! Играе с Дора!
Според мен въпросът не е зададен правилно. По-важно е, кой какво прави за общината. Г-н Кирил Асенов дава работа на около 1000 души, дава им сносни заплати и то навреме и не е отказът помощ на нито един помолил го.Крайно време е българинът да престане да завижда на успелите хора и да разбере, че всичко зависи от него.
На някой изглежда много му се иска Боцмана да командва.Сигурно той си ги пуска клюките.Точно затова е тоя въпрос.Командва според мен този, за който са гласували над 10 хиляди човека. Когато на Кирил Асенов му гласува толкова народ, тогава отпред ще е той. Мелемов се ползва с доверието на болшинството хора и държи кормилото. Забравихме ли, че спечели на първи тур с убедителна преднина.Другото са мераци.
Melemov e pich . Spored men v nai-skoro vreme Shamaranova shte izgarmi i bocmana shte mu se prekrati lapaneto na Perelik .
Казал съм много пъти: Той е схемаджия, който е известен с лъжите си в цяла България! Да познават го, но до сега никой не е казал друго за него освен, че е ЛЪЖЕЦ и БОЛЕН ФАНТАЗЬОР!
Боцмана остави една сграда-паметник в Пампорово, която ще се саморазруши и тази на кино Дружба ли ще изглежда така??? Поне оградка да се направи по-прилична! Ще има много гости в града този месец!
Дано не си прав Журналист, но Мелемов предаде ли се, ще изгуби доверие у хората! Плюс това му забиха нож в гърба, дано му е за урок! Ама Фербаджии много говориха през 2009, когато взеха власта, щяха да върнат на Боцмана заменката с Била, да му прекратят лапаницата, която Дора му остави и НИЩО! На Фиданов никой не му потърси отговорност за Била, как се дава тази площ в центъра на Смолян за 3 апартамента!
До Запознат: Виж как си гласуват в ОБС. Мелемов е в ъгъла поставен, а Боцмана го държи за топките, точно както беше казал.
Абе хора луди ли сте? Мелемов се чуства толкова предаден от Асенов, че никога няма да подведе никой! Запознат съм, повярвайте!
Мелемов, не се превръщай в заложник на Боцмана!!
г-н Мелемов, ако и през този Ваш мандат оставите Асенов да си развява байряка на връх Перелик с общинските гори, то Вие сте или на хранилка или не Ви пука как се граби общината!
Ako choveka zad kadar e Kiril Asrnov maiko mila ....moje da e dobar v nqkoi neshta no tezi s darjavata ne gi razbira
Следващият кмет на Смолян се казва Кирил Асенов - Боцмана! Да го духате всички
zashto kogato kros si kupiha glasovete za tqhnite obshtinski savetnici ,ne se kaza nikade ili nikoi ot tqh, koito bqha zameseni v kopuvaneto ne se otkaza ili ne beshe premahnat ? Dori i kmet si kupiha v momchilovci !
Нали Асенов иска преразглеждане на всички договори към община Смолян??? Г-н Мелемов ние гласувалите за Вас НАСТОЯВАМЕ да започнете с преразглеждане на договора между община Смолян с Перелик!
Хората, които бяха хванати в Смилян да купуват гласове, за кой купуваха гласове??? Защо медиите в Смолян не казахте? Проверете Цолов при кой работи!!!
Шамаранова ВЪН! От нея блика злоба и коварство!
Искам да поздравя г-н Мелемов за екипа му от заместник кметове г-н Захариев и г-жа Цекова. Това са най-отзивчивите хора, които тази община е имала на тези постове някога!
Celia arhitekturen otdel prechi na grajdanite, az gi usetih na moi grab! Nikoi ne raboti v usluga na horata... Stari kadri, vpiti se v slujbichkata si, koito prekrasno znaiat kak da ri poprechat s meseci :(((
Г-н Мелемов, длъжен сте пред своите избиратели да изразите ясно позицията си, дали има договорки между ГЕРБ и КРОС???
Че то не е лъжа! Той си има неговите хора в общината: - гл.арх. на общината Шамаранова, Шефа на ТСУ инж. Щонов, колко много други предатели, които Мелемов остави, въпреки че бяха "лизачи" на Д.Я.
Човекът, който се е произнасял за управляващ Кирил Асенов ли е? Защото не се учудвам! Mr. Fantasy
Най-четени