КРОС, БСП и ДПС се изнизаха, като съгрешили средношколци от сесията на Общинския съвет в СмолянОбщина Смолян
Вчера станахме свидетели на интересен сценарий в заседателната зала на Общински съвет Смолян. Без никакво обяснение, протест, несъгласие или каквото и да е три групи се изнесоха, като ловки джебчии от местния парламент. Неслучайно правим метафора с джебчии, защото преди да напуснат залата въпросните народни избраници гласуваха повече от дузина точки, включително такава, която регламентира техните възнаграждения-заплати. Изникват логични въпроси :
- От кой беше режисирана тази пошла постановка? 
- Какво е общото между тези 3 групи? 
- Какви интереси преследват? 
- Дали баницата не е разрязана на среща предишния ден и сега трите "лакомника" не започват да я консумират? 
И още много други, чийто отговор въпросните дезертьори дължат на гражданите на Смолян. Разбира се напускане на депутати или общински съветници въобще не е прецедент нито за България, нито за Смолян. Въпроса е, че един такъв интелигентно организиран акт винаги е предпоставен от протест, несъгласие, декларация, най-малкото устна заявка, че еди коя си група напуска демонстративно поради определена причина или съображение. Явно трите групи са решили да влезнат в историята на Смолян, като първите напуснали „по терлици“, като смутени тинейджъри нежелаещи да платят вече консумираните напитки. 
 
Малко повече за предисторията. Както е редно всички точки от дневния ред са били разисквани в комисии, като хора от тези групи са дискутирали и правили предложения, които в голямата си част са били приети от кмета. До 15та точка всичко е наред. Никой не дава никакви индикации и след това, просто напуснаха. Ако трябва да търсим някаква логика тя отново показва, че действията на БСП винаги са били в ущърб на града, който по-рано съсипаха, ДПС постоянно искат да са балансьор и да разпределят и консумират порциите на властта, а ходовете на г-н Асенов неизменно са в посока лично облагодетелстване и показване на целия град, че той е над всички и всичко. Явно обаче с обединени усилия въпросните „общественици“ искат да кажат друго, а именно – Ние ще казваме какво да става в този град и то не на масата за преговори, а с извиване на ръце и с поставяне на ултиматуми. В последните дни се нагледахме на изнудвания от всякакъв тип в държавата. Явно тенденцията не подмина и Смолян . То не беше сметосъбиране, дали устройството и развитието на Пампорово, дали обществени поръчки, които видите ли трябвало да се диктуват от Общинския съвет и т.н. Твърде скоро гражданите на Смолян разбраха какви са целите на местните бизнесмени, макар повече от тях да бяха убедени предварително от предишни ловки сделки, заменки и машинации.
 
Време е всички да свалят маските и да кажат каква е тяхната роля и цел и на каква цена биха я постигнали. 
- Не е нормално да сечеш хиляди дървета в рамките на проекта „Перелик“ с обяснението, че така се поддържа добро екологично състояние. 
- Не е нормално да раздадеш под наем огромни количества земи на свои най-близки роднини, които да декларират въпросните площи за получаване на субсидии. 
- Не е нормално да превърнеш тротоара в района на кино „Дружба“ в развалина и да счупиш арка на новия мост без никаква идея за възстановяване. 
- Не е нормално да плащаш нищожни заплати за тежка работа на смени и накрая да кажеш, че работиш единствено за града и добруването на смолянчани.
Нека всеки направи своя извод. Дали общото отчаяние и отчайващо слабата левица не ни доведоха едно чудовище в лъскав костюм и скъпи обувки, което тепърва започва да руши, граби и владее всичко за себе си? Дали ще го допуснем зависи само от нас. 
HALA.bg
пещерата на али баба и единадесетте разбойника
Да ви е...а в кумунистите злобни! Заминахте ейййй!!! Дора създаде Боцмана, но и на него това му е, да измами, да крадне, схемичка....
Пияндето-кмет в ъгъла!!! ГРОБ в ъгъла!!! Най-накрая, вижда се началото ма края на тази мафия ГРОБ!!!!
КРОС-къртелно развитие на Община Смолян... малоумник като извил ръцетв на Costal си мислимче ще извива ръцете на цяла община,предлагам да му вземете всички заменки на гори подарени му от лела Дора Янкова..за да видим как ще си купи съветници следващия път...г-н Мелемов смело напред вие сте нашия достоен кмет...
Ти не си тиква ти си МУЛЕ, както Боцмана нарича неговите съветници!!! Браво на Киро за кое бе супол? Че краде 6 та година от нашите гори, да ви еъ в тъпаците евтини!!! Продавате се за стотинки помияри!
Ясно се вижда,че този сайт е на тиквите от Смолян.Браво на Киро време е да покаже на бившите комунисти от ГЕРБ-Смолян,че тяхното време изтече и трябва да си омитат крушите от управлението.Това наистина е ново за Смолян и решителна промяна в управлението.
Знаех си, че Асенов ще започне много скоро с мизериите...
Съгласен съм, че Асенов е заместника на Дора Янкова в града. Той поведе и групичката без лидер - БСП, както и евтините турски селяни
Писах много пъти из много сайтове, за мен Боцмана е един евтин схемаджия и крадец. Тук е на място българската поговорка: Вълкът козината си мени, но нрава НЕ. Асенов ще продължи да прави мизерии и проваля още много сесии с цел някой лев! Това ли е промяната на политическата обстановка в Смолян? Това ли донесоха КРОС? Голямо чудо, преди беше Янкова, сега е Асенов...
Ясно е, че останем с предишния бюджет, който си беше супер
Първото ЗЛО от Кирил Асенов специално за жителите на Смолян! Прогнозите на всички, че е новата ръка на Дора се сбъднаха! А на двамата (дори не им знам имената) от ДПС какво им обеща? И те ли ще са негови МУЛЕТА и незапомнени с нищо ще присъстват в общ. съвет? Евтини хорица ей!
Най-четени