Как и защо Топов измени на избирателите от ГЕРБ в Смолян?Топов

Слабо известен като адвокат и незапомнен с нищо като председател на местния парламент в периода 2011-2015 г., за Топов се чу след като НЕ стана председател на ОбС за втори път.

 

Прочу се не като съветник от ГЕРБ, не като председател на ОбС от ГЕРБ, а като активист на БСП и Коалиция за развитие на община Смолян /КРОС/. Откак заработи за опозицията, той внезапно стана най-често изказващият се съветник, най-големият опонент на Мелемов, противник  за решаването на всички важни въпроси.

 

Внезапно всички започнаха да чуват как той „адвокадства“ със закони, членове и алинеи. И как прави връзка между тях. Отстрани погледнато изказванията му даже звучат авторитетно. Но само за непознаващите материята на общинските дела.

 

Всъщност поведението на Топов не е ли отмъщение заради неудовлетворени лични интереси?

 

Той се надяваше за втори път да оглави Общинския съвет. Начело обаче застана Славка Каменова.

 

От тогава започнаха „театралните“ му изяви в ОбС. Известно време при гледането на важните въпроси той се оказваше с внезапни ангажименти, с насрочени съдебни дела, само и само да отсъства.

 

Това продължи по-малко от година. Отсъствието стана твърде слабо като израз на недоволството му. И промени тактиката – да присъства на всички важни въпроси с цената на всичко и да опонира ако трябва с вода от девет дерета.   

 

Според запознати се стигна се дотам, че Топов участва в тайната подготовка за свалянето на Славка Каменова от ГЕРБ и в гласуването на Димитър Кръстанов от БСП за председател на Общинския съвет. 

 

Всичко това допринесе за неимоверното щастие на опозицията. Учудващо е, че с по-голямо старание от тях спазва опорните им точки. Съветниците от КРОС и БСП са видимо доволни от неговата самоотверженост. С какво ли са му благодарили, че обърна гръб на избирателите на ГЕРБ и се присъедини сърцато към тях? Дано оценяват високо „изневярата“ му към своите избиратели.  Какво ли е общото между техните интереси и какъв ли таен меморандум са подписали помежду си? Но мнозина са на мнение, че каквото и да е съглашателството Топов  ще бъде употребен и захвърлен, защото всеки знае, че предателят веднъж е предател за цял живот.

 

И понеже един политически вестник непрекъснато го четка и цитира, вероятно Топов си е повярвал, че е „голяма работа“ и го чака бляскаво политическо бъдеще в лявото пространство. Но май голямо ще е само ехото от неговото политическо коварство и предателство към избирателите на ГЕРБ.

Now you can easily buy yourself some used designer Coach Factory Outlet. For all you know, that friend of yours who brings a different Coach Outlet Store Online to every party, has a rotating collection of Coach Outlet Store Online, and that she sells and buys her used Coach Factory Outlet quite frequently. And while you may look at the Coach Outlet Online and think that she has bought it around a month back, because it looks just a little used, chances are that she actually got a used Coach Outlet Online yesterday from a previous owner who actually used the Coach Factory Outlet for a month. The benefit with used Coach Factory Outlet is that you can get it for much cheaper rates than the new Coach Outlet. And since everyone does take very good care of their designer Coach Factory Outlet, it is obvious that even when you buy a used Coach Outlet Store, it will be in a pretty good condition, because the previous owner must have taken very good care of it. There are number of websites on the internet that have options for sale and purchase of Coach Outlet Online. To be on the safer side, ask for pictures of the Coach Purses Outlet from the seller, so that you can at least have an idea about the condition the Coach Factory Outlet is in, and how the previous owner had maintained it. So the next time you are tight on your budget and still want a designer Coach Outlet Store, shop for Coach Factory Outlet online!
Интервюто на ТОПОВ от Отзвук, беше първо на сайта на КРОС, което е НЕДОПУСТИМО за ГЕРБ и трябва на момента да бъде изваден от партията и да му се поиска много сериозно отговорност и да НАПУСНЕ ОбС, нека се подготвi за следващите месни избори от друга партия да видим как ще влезне! ЖАЛЪК! ГЕРБ като управляващи в страната разполагат с много лостове на много нива, за да "помоли" Топов да напусне ОбС и да освободи мястото, което е ПАРТИЙНО, а не негово! ТОПОВ излъга и предаде избирателите на ГЕРБ,зад всеки един съветник стои партийна предизборна програма и платформа, когато искаш да си самостоятелен, се яви на изборите като НЕЗАВИСИМ кандидат! ТОПОВ Е ДЛЪЖЕН ДА СИ ТРЪГНЕ, ТОЙ НЕ Е ЖЕЛАН ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ!
Г-н Топов, Вие сте човек с достойнство все пак! Реадно е да напуснете!
джудже с политически амбиции
АЗ СЪМ ЗА ГЕРБ И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ, ДА УЧАСТВАМЕ ЗАЕДНО В ИЗБИРАНЕТО НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДОГОДИНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ В ЛИСТАТА!!!
Викат му Топчо на тоя.Кой ли му се връзва.Добре казано предателят веднъж е предател за цял живот.
Предава този, които е подведен от лъжливите изкушения на живота. Мисли,преди да предадеш някого,защото връщане назад няма.
Лични интереси в партия не може да има! Само в коалиция може...хехехе
Топов измени не само на избирателите си, назад във времето тои предаваше и клиентите си...
Най-четени