Как и защо Топов измени на избирателите от ГЕРБ в Смолян?Топов

Слабо известен като адвокат и незапомнен с нищо като председател на местния парламент в периода 2011-2015 г., за Топов се чу след като НЕ стана председател на ОбС за втори път.

 

Прочу се не като съветник от ГЕРБ, не като председател на ОбС от ГЕРБ, а като активист на БСП и Коалиция за развитие на община Смолян /КРОС/. Откак заработи за опозицията, той внезапно стана най-често изказващият се съветник, най-големият опонент на Мелемов, противник  за решаването на всички важни въпроси.

 

Внезапно всички започнаха да чуват как той „адвокадства“ със закони, членове и алинеи. И как прави връзка между тях. Отстрани погледнато изказванията му даже звучат авторитетно. Но само за непознаващите материята на общинските дела.

 

Всъщност поведението на Топов не е ли отмъщение заради неудовлетворени лични интереси?

 

Той се надяваше за втори път да оглави Общинския съвет. Начело обаче застана Славка Каменова.

 

От тогава започнаха „театралните“ му изяви в ОбС. Известно време при гледането на важните въпроси той се оказваше с внезапни ангажименти, с насрочени съдебни дела, само и само да отсъства.

 

Това продължи по-малко от година. Отсъствието стана твърде слабо като израз на недоволството му. И промени тактиката – да присъства на всички важни въпроси с цената на всичко и да опонира ако трябва с вода от девет дерета.   

 

Според запознати се стигна се дотам, че Топов участва в тайната подготовка за свалянето на Славка Каменова от ГЕРБ и в гласуването на Димитър Кръстанов от БСП за председател на Общинския съвет. 

 

Всичко това допринесе за неимоверното щастие на опозицията. Учудващо е, че с по-голямо старание от тях спазва опорните им точки. Съветниците от КРОС и БСП са видимо доволни от неговата самоотверженост. С какво ли са му благодарили, че обърна гръб на избирателите на ГЕРБ и се присъедини сърцато към тях? Дано оценяват високо „изневярата“ му към своите избиратели.  Какво ли е общото между техните интереси и какъв ли таен меморандум са подписали помежду си? Но мнозина са на мнение, че каквото и да е съглашателството Топов  ще бъде употребен и захвърлен, защото всеки знае, че предателят веднъж е предател за цял живот.

 

И понеже един политически вестник непрекъснато го четка и цитира, вероятно Топов си е повярвал, че е „голяма работа“ и го чака бляскаво политическо бъдеще в лявото пространство. Но май голямо ще е само ехото от неговото политическо коварство и предателство към избирателите на ГЕРБ.

Интервюто на ТОПОВ от Отзвук, беше първо на сайта на КРОС, което е НЕДОПУСТИМО за ГЕРБ и трябва на момента да бъде изваден от партията и да му се поиска много сериозно отговорност и да НАПУСНЕ ОбС, нека се подготвi за следващите месни избори от друга партия да видим как ще влезне! ЖАЛЪК! ГЕРБ като управляващи в страната разполагат с много лостове на много нива, за да "помоли" Топов да напусне ОбС и да освободи мястото, което е ПАРТИЙНО, а не негово! ТОПОВ излъга и предаде избирателите на ГЕРБ,зад всеки един съветник стои партийна предизборна програма и платформа, когато искаш да си самостоятелен, се яви на изборите като НЕЗАВИСИМ кандидат! ТОПОВ Е ДЛЪЖЕН ДА СИ ТРЪГНЕ, ТОЙ НЕ Е ЖЕЛАН ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ!
Г-н Топов, Вие сте човек с достойнство все пак! Реадно е да напуснете!
джудже с политически амбиции
АЗ СЪМ ЗА ГЕРБ И ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ, ДА УЧАСТВАМЕ ЗАЕДНО В ИЗБИРАНЕТО НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДОГОДИНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРЕДАТЕЛИ В ЛИСТАТА!!!
Викат му Топчо на тоя.Кой ли му се връзва.Добре казано предателят веднъж е предател за цял живот.
Предава този, които е подведен от лъжливите изкушения на живота. Мисли,преди да предадеш някого,защото връщане назад няма.
Лични интереси в партия не може да има! Само в коалиция може...хехехе
Топов измени не само на избирателите си, назад във времето тои предаваше и клиентите си...

Вашият коментар

Най-четени