Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 22-и МИР Смолян


 

  1. Д-р ДАНИЕЛА АНАСТАСОВА ДАРИТКОВА - ПРОДАНОВА

Родена на 28.09.1966 г. в гр. Пловдив. Магистър по медицина от Санкт Петербургския медицински педиатричен институт и магистър по Здравен мениджмънт, завършен в Медицинския университет в София.Народен представител и председател на здравната комисия в 41-то НС. Преди избирането й за депутат през 2009 г. е общински съветник в ОбС – Смолян.

Работи като титуляр на практика за първична медицинска помощ /общопрактикуващ лекар/. Областен ръководител на ЖЕНИ  ГЕРБ – Смолян. Омъжена, с едно дете.

 

 

  1. НЕДЯЛКО ЖИВКОВ СЛАВОВ

Роден на 16.07.1973 г. в Златоград. Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Народен представител в 41-то НС.

Финансов анализатор във фирма”Родопи Еко Проджектс” ООД. Бил е общински съветник в община Златоград и зам.-областен управител на област Смолян до влизането му в парламента през 2011 г. Общински ръководител на ПП ГЕРБ – Златоград. Женен, с едно дете.

 

 

  1. Д-р КРАСИМИР МИТКОВ СЪБЕВ

Роден на 30.12.1968 г. в  Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Работи като зам.- директор по медицинските дейности в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” АД - Смолян. Семеен, с едно дете. Представител от гражданската квота.

 

  1. МАРИН ТАШЕВ ЗАХАРИЕВ

Роден на 30.12.1982 г. в Смолян. Висше образование по право от ПУ „Паисий Хилендарски” - Пловдив. Работил е в адвокатска кантора в Пловдив, както и за международна компания за недвижимите имоти. Сертифициран консултант по европейски проекти от Американския университет в България.

Заместник- кмет на община Смолян. Организационен секретар на смолянската общинска структура на партията.

 

 

  1. МИЛКА МИКОВА МАНЕВА

Родена на 07.06.1985 г. в Смолян. Бакалавър по специалността учител по физическо възпитание и треньор по вдигане на тежести – НСА, София. В продължение на 10 години е национален състезател по вдигане на тежести. Общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ в община Смолян.

 

 

  1.  ШУКРИ АСАНОВ ХАЛИЛОВ

Роден на 28.07.1978 г. в Рудозем. Професионален бакалавър по електротехника – Технически колеж „Джон Атанасов”, София. Месторабота – частна фирма „Мултитрейд” ООД гр. Рудозем. Общински съветник от квотата на ПП ГЕРБ в община Рудозем. Семеен, с две деца. Общински ръководител на партийната структура в Рудозем.

 

  1. РОСИЦА КИРИЛОВА КАРАДЖОВА

Родена на 22.08.1958 г.  в Перник. Магистър по български език и литература от ПУ „Паисий Хилендарски” - Пловдив. Следдипломна квалификация в Софийския университет. Старши учител в  ГПЧЕ „Иван Вазов” Смолян. Общински съветник от гражданската квота квотата на ПП ГЕРБ в община Смолян. Семейна, с две деца.

 

  1. ДИМИТЪР ДАНЧЕВ НАСТАНЛИЕВ

Роден на 13.10.1984 г. в гр. Девин. Магистър по икономика от Стопанска академия „Д. А. Ценов” - гр. Свищов. Главен експерт в Дирекция ФСДБ на община Смолян. Областен координатор на МГЕРБ – Смолян.

 

Пресцентър ПП ГЕРБ - Смолян
Не е луд този който яде баницата а този който му я дава. Събуди се Българино изхвърли калинките на боклука където им е мястото.
Загубих 4години от живота си като ви повярвах преди. Никога повече ГРОБ!! Нямам думи' искам да ви наругая от все сърце' но не заслужавате дори това. Дано Бог ви въздаде за всички мъки и страдания' които ни причинихте.
Най-четени