„Клинър“ ООД: Кирил Асенов и КРОС искат да сложат ръка на почистването на Смолян


Зад атаките срещу договора за почистване на Смолян всъщност прозират амбициите на група общински съветници, водени от местен бизнесмен, да поемат… сметопочистването в общината в свои ръце. Това стана ясно от официалната позиция на фирмата, отговаряща за чистотата в община Смолян „Клинър" ООД. От дружеството отговориха на нападките през последните месеци от страна на КРОС и общинският съветник Кирил Асенов, отправени по повод цената на услугата, свързана със сметопочистване, сметоизвозване и депониране на отпадъците в община Смолян.
Предоставяме ви цялата позиция на ръководството на „Клинър"ООД:
 
С гарги шах не играем!
 
Политиката е игра за политици. Когато политиката вкара бизнеса в играта, обикновено се намесва прокуратурата. И съда, разбира се.
В последните месеци сме свидетели как лицето Кирил Иванов Асенов крещи в лицата на данъкоплатците от община Смолян: „Добър ден, кретени!".
Защо лицето Кирил Иванов Асенов не уважава съгражданите си, които го вкараха в Общинския съвет на Смолян, ние не знаем. Но знаем, че с гарги шах не играем.
Колкото и способна да е гаргата, в един момент тя все ще размаха криле, ще заграчи и ще осере дъската. Не стигат тези поразии, ами и няма да разбере какво е направила, а ще излети от ситуацията като победител...
За това и в нашето дружество не играем шах с гарги, а си вършим работата.
Като представители на бизнеса, осигуряващи работни места на територията на община Смолян, сме длъжни да защитим хората от политици с висока експертиза по игра на шах. За това и се чувстваме отговорни да реагираме на атаките на лицето Кирил Иванов Асенов, спрямо данъкоплатците на община Смолян.
От месеци този чисто нов общински съветник плюнчи молив и наглася кръчмарски сметки. Няма да ги оспорваме. Именно, защото са кръчмарски. Пък и вече казахме какво ни е отношението към играта на шах с гарги. Но все пак, за да не остане да виси във въздуха онова „Добър ден, кретени!", ще припомним някои факти, които са добре познати на жителите на община Смолян. Няма да коментираме и упражненията, на вече споменатото лице, на политическа тематика. Неговите тънки сметки в Общинския съвет на Смолян нас не ни интересуват. Нас ни интересува работата ни и мнението на нашите клиенти как я вършим. Нелепите сравнения за количествата депонирани отпадъци в различни общини са манипулативни и неотговарящи на действителността.
Истината се доказва с пример: Общото количество битови отпадъци, които изхвърлят жителите на общините Смолян и Чепеларе в зимните месеци, е по-малко, отколкото тези, които събираме, извозваме и депонираме от курорта „Пампорово". Именно заради това количествата, които се депонират от Смолян и Чепеларе в „Теклен дол" са такива, каквито ги цитира и лицето Асенов!  А именно – нереално високи на база брой жители в двете общини.
Наясно сме, че конкретиката, а не написаните с наплюнчен молив числа, са най-важната аргументация за защита на позицията, която тук изразяваме. Заради това, отговорни към услугата, която по закон и съгласно подписан договор с община Смолян изпълняваме, сме длъжни да посочим:
 
1.В цитираните от лицето Кирил Иванов Асенов данни за увеличените стойности на събраните, извозените и депонирани битови и други отпадъци липсват онези от събора на Рожен, проведен на 17-19 юли 2015 г. Тази дейност, която нашето дружество извърши, не фигурираше в договорените с община Смолян услуги. Близо 134 тона боклук бе събран, извозен и депониран в „Теклен дол" за сметка на компанията ни. През 2016 г. отново ще има събор на Рожен. Няма да питаме общинският съветник Кирил Иванов Асенов защо не внесе предложение в ОбС да се предвидят бъдещите разходи в новия бюджет. Впрочем, той избяга при първото разглеждане на общинската финансова рамка за годината.
 
2.Манипулативно е да се сравняват разходите на самолет и космическа совалка. Точно това представлява разликата между количествата смет в Смолян и Кърджали. Лицето Кирил Иванов Асенов грубо изнасилва фактите. В Смолян има Регионално депо за твърди битови отпадъци, а в Кърджали - сметище. Средствата за издръжката на едното и другото вече казахме как може да се сравняват. Това е и отговорът ни защо преди 10 години, когато бе подписан договор за сметосъбиране, сметоизвозване и депониране на битовите отпадъци сумата е била значително по-ниска. Обвързването с минималната работна заплата е въпрос на предвиждане в бъдещето. Бизнесът трябва да е предвидим. Не ли?
 
3.Ако имаше заинтересованост от страна на въпросното лице по отношение на засегнатата от него тема за чистотата, то трябваше да бъде отчетен и факта, че Манастирски ливади през 2015 г. са чистени от нашата компания без пари. Нещо, с което също се гордеем.
Няма да наливаме в напрегнатото ежедневие на гражданите излишни тонове боклуци, стойности и суми. Тази информация е публична и налична в община Смолян. Въпрос на желание е всеки да я види. Защо лицето Кирил Иванов Асенов я пропусна услужливо (вероятно за лични интереси) в лавината от негови пресконференции пред медиите, не е наш проблем. Това е проблем на избирателите му. Те да търсят отговорите от „обвинителите".
Грубата манипулация с количества и стойности, която лицето Асенов се опитва да внуши на данъкоплатците като истина, е обида към самите данъкоплатци от Смолян. Те са повече от наясно, че прекратяването на действащ договор без аргументирани законови основания, какъвто е налице между община Смолян и нашата компания, може да доведе само до вреди на прекратяващата го страна. И в случая, уверяваме ви, това няма да е представляваното от нас търговско дружество.
Да се дава средна цена на такса „Смет" за количество изхвърлен битов отпадък и чрез нея да се опитва политик да внушава „Колко скъпо вземат тези изедници", в съществуващата реалност, е реакция на гаргата при игра на шах. Защото всеки собственик на имот, всеки собственик на фирма в община Смолян, е наясно на каква база се изчислява такса „Смет".
Да, точно така, на база данъчна оценка!
И ако някой Общински съветник не знае това, то той е за някъде другаде, но не и за местната законодателна власт. И още нещо за „експертизата", която някои съветници притежават. Неприетата от ОбС-Смолян през декември миналата година план-сметка на общинска администрация за сметопочистването, сметоизвозването и депонирането на битовите отпадъци в общината, означава едно-единствено нещо! А именно, че и през 2016 г. жителите на община Смолян ще плащат стойност на такса „Смет", както и през 2015 г. И измислените намаления с 2 млн. лв., които лицето Кирил Иванов Асенов коментира, няма как да се случат. Поне през 2016 г. Всъщност, това не го твърдим ние, сроковете за приемане на промени са разписани в Закона за местните данъци и такси. Стига да има кой да чете...
Разходите на компанията ни за сметосъбиране, сметоизвозване и депониране на ТБО, са такива, защото се обслужват много обекти на голямо разстояние. Това, разбира се, не вълнува данъкоплатците. Те искат да им е чисто и евтино. Или по-точно – евтино и чисто.
На 26 януари 2016 г. Институтът за пазарна икономика чрез своето изследване „Регионални профили: показатели за развитие 2015" съобщи, че таксата за битови отпадъци в община Смолян е най-ниска в цялата област. И това ако не е доказателство, че гаргите не трябва да играят шах...
Да, в едно е право цитираното лице. Не отричаме и ние - увеличават се разходите за дейността по сметосъбирането, сметоизвозването и депонирането на битови и промишлени отпадъци на територията на община Смолян. Това е така, защото се увеличават дейностите по обслужването на тази услуги. Всеки нов хотел, всеки нов производствен цех, всяка нова къща, вила и т.н. водят след себе си повече боклук. Нашата работа е да го събираме, извозваме, поддържаме зелените площи и депонираме. Тук е отговорът на обвиненията към компанията ни за завишените количества. Всъщност, тук е отговорът и на обвиненията към ръководството на общинската администрация в Смолян за прогнозираните по-високи местни приходи от данъци и такси. Отваряме скоба, че последното не е наша работа да го коментираме в детайли. Защото нашето верую е, че нашата политика е да не коментираме политиката. Търговските компании трябва да си гледат бизнеса, а политиците политиката. Когато политиците започнат да се бъркат в бизнеса... Все едно гаргата играе шах.
И за да не заприличаме все пак на хора, които скришом играят шах с гарги, ще завършим с цитат от пресконференцията на вече многократно споменатото лице. „Ние твърдим, че в нашата група имаме експертиза и ако общината реши да си направи собствено дружество, което да се занимава с извозването, сепарирането и депонирането на отпадъци, да докажем, че това е абсолютно възможно и си стоим с имената зад тази работа." – каза на пресконференция в понеделник лидерът на КРОС Кирил Асенов".
Или казано на неакадемичен език: „Добър ден, кретени! Аз и аркадашите ми от Общинския съвет вземаме сметопочистването и депонирането на ТБО и въобще не ме интересуват закони, договори и принципи".
Само ще добавим за финал, че ровиш ли се в боклука, няма как да не се изцапаш...
За финал, но не на края, ще отбележим само, че когато се изправяш срещу опонент, е задължително да знаеш поне името му".
 
С уважение към гражданите
на община Смолян:
Ръководството
на „Клинър" ООД – дружеството,
което се грижи да живеете по-чисто
"I got used to my evaluation, " curry were recalled,[url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] "people said I was too short, don't play college basketball, then for the same reason that I can not play in the NBA. People don't think I can play guard, then said I am not a pure point guard, until October of recently, I also found the general manager of funny in my opinion as the league third good shooting guard. I've got not yet fully perform their full potential, i really set a higher typical to himself, committed to continuously improve to be more outstanding. " "We've never met you aren't [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] him so great shooting everywhere, " warriors coach indicate Jackson said, "and throw, stop and go empty-handed, hook hand, step back, knee, in the face of two double forced in order to......, any thought of taking pictures mode, you can see he's astonishingly. We have certainly not seen anyone can reach this level, his Steve Nash (microblogging) played a top level, the two-time MVP honor, shooting is incredible, but it is also a level. And his or her other like reggie callier, Chris mullin, such because dell and I performed together - Ellis, dell : Arsenal, they are most fantastic striker, but these people didn't garage so detailed, this guy is simply no limit. " Timer as well as dance, 6 minutes [url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] and 30 seconds, Davis is doing everything we can to near to the garage, but still delayed step. Garage again to finish a beautiful jumper - it isn't really strictly jumper, his toe will be out of the ground, under the condition from the body is still soaring, use forefinger and middle finger touch to try and do the hand. Treasury entire body slightly back. This not only makes his moves even more complicated to block, as well as between ball and floor for an additional 10 degrees Angle. NBA players to occasion takes 0. 6 seconds an average of, the garage from preparing action to dial this ball moves, it solely takes 0. 4 just a few seconds. Fast to make up for your deficiency of the storage area height, the ball well stay away from the opponent blocking fly toward the basket in the operation, the look of garage is definitely along with them. His arm still moves if the posture, and of his teammates has begun to be able to pose three gestures... Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.calvinklein.us.com]calvin klein outlet[/url] [url=http://www.hyperdunk2016.com]hyperdunk 2016[/url] [url=http://www.kyrie1shoes.com]kyrie 1 shoes[/url] [url=http://www.kdshoes.us.com]kd shoes[/url] [url=http://www.nikesockracer.com]nike sock racer[/url] [url=http://www.nikezoomvaporflyelite.com]nike zoom vaporfly elite[/url] [url=http://www.adidassuperstar.us.org]adidas superstar[/url] [url=http://www.stephencurry.us.com]curry shoes[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url]
To be a core point guard, garage along with other three split the difference is that he is the team mentor and organizer. In other words, he can't end up like novak on the perimeter around looking forward to [url=http://www.kdshoes.us.com]kevin durant shoes[/url] someone else to give him the ball. We take novak into a comparison, everything also - reference counted for individuals each a 3-pointer assists objects, and to occasion, after statistics, novak found this season hit 3-pointers, 149, 146 is really a teammate's pass and attack; Three-point shots hit the next more this season Ryan - Anderson is not any exception, he hit [url=http://www.curry-shoes.com]curry shoes[/url] inside 213, has 206 depends on your friend's passing. The garage He all of the 3-pointer this season, you can find 105 of 3 isn't sending (272), to put it differently, is to create opportunities, nasty sto vote. This trick in the team's star, such because flow of harden, vladimir radmanovic, kobe Bryant, Robert, but often because someone errs, physical strength consumption, to the number of that time period few, and the hit ratio seriously isn't high. But obviously is usually an exception in the Treasury, his three-point shot 105 times seriously isn't assists quantity highest in alliance,[url=http://www.stephencurryshoes.com]stephen curry shoes[/url] even better when compared with lebron James thrown in more all 3-pointers, as well as the shooting is in some sort of league all five this kind of not assists free-throw shooting players on the fifth (41. 8%), the two quality and quantity. Obtained together, the three points to help thrown into space is just not an easy thing, have to have the forty percent three-point shots must create his own photographs, this how tired! Probably the most precious is, no subject when and where, and making moves, garage has a high percentage. It is no wonder which the manager of the warriors when Bob myers recently told the Associated Push said: "as long since it's garage, to find the ball is reasonable. ". Tag: [url=http://www.kyrieirvingshoes.net]kyrie irving shoes[/url] [url=http://www.balenciagashoes.us]balenciaga shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.lebronsoldier11.us]Lebron soldier 11[/url] [url=http://www.lebron-14.com]lebron 14[/url] [url=http://www.curry-1.com]curry 1[/url] [url=http://www.russellwestbrookshoes.com]russell westbrook shoes[/url] [url=http://www.kyrie2.com]kyrie 2[/url] [url=http://www.asicsgelkayano23.com]asics gel kayano 23[/url] [url=http://www.michaeljordanshoes.us]michael jordan shoes[/url] [url=http://www.lebronsoldier10.us]lebron soldier 10[/url] [url=http://www.stephencurryjerseys.com]stephen curry jerseys[/url] [url=http://www.timberlandshoes.us]timberland shoes[/url] [url=http://www.kyrie4.us.com]kyrie 4[/url] [url=http://www.air-jordan-shoes.us.com]air jordan shoes[/url] [url=http://www.johnwallshoes.us.com]john wall shoes[/url] [url=http://www.vansshoes.us.com]vans
I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you've got high quality content. If you want to know what is the best adsense alternative, type in google: adsense alternative Mertiso's tips
http://https://iamArnoldo22.blogspot.com
I see you don't monetize your blog, don't waste your traffic, you can earn extra cash every month because you've got high quality content. If you want to know what is the best adsense alternative, search in google: adsense alternative Mertiso's tips
http://https://iamPenney.blogspot.com
Recent trends are about showing ankle.Burberry Outlet First is the skirt,Keds Shoes in fact,Michael Kors Handbags jeans,Ray Ban Outlet wide leg pants Toms Outlet is also Coach Outlet nine points,Hugo Boss revealing Red Bottom Shoes ankle is Kate Spade Outlet very fashionable sexy.Timberland Outlet Now this Louis Vuitton trend has spread to Giuseppe Shoes the Siamese Coach Outlet Online pants,Coach Factory Outlet fashion Coach Purses up people Kate Spade Outlet are beginning to North Face Outlet try nine Nike Air Max points Siamese trousers,Asics Shoes together to Nike chaussures pas cher see how fashion Cheap Air Max 90 women wear a piece of pants.
A blue Burberry Outlet and white striped Ray Ban Sunglasses trousers,Kate Spade Outlet nine points Moncler Outlet with the Longchamp Pas Cher design of Coach Factory high-heeled shoes,Air Max 90 special elegance was high,MBT Shoes blue high UGG Boots Outlet heels and Coach Outlet striped elements Coach Outlet in harmony.Yeezy Boost 350 V2 A black hair Adidas Original with a piece of pants,Coach Factory Outlet nine pants Coach Outlet skirt design Burberry Outlet with tie sandals,Coach Outlet
Replica orologi sono indubbiamente chiamati i più eccellenti orologi in tutto il mondo in questo momento. replica omega Tengono loghi straordinariamente efficaci, replica orologi lusso scintillanti e creative. E 'la mostra più caldi sulla forza delle sue creazioni più significative.replica orologi Gli orologi replica non sono spettacoli costosi alla moda. Si tratta di uno dei più bei orologi cercando. Replica non solo orologi motivare i vostri metodi, ma anche dare un grande fiducia, orologi rolex replica il rilassamento e sollievo a lungo. Ancora più importante, essi sono orologi molto popolare per gli uomini e le donne, in quanto non solo vi darà un enorme rispetto per se stessi, ma anche diminuire subito i tuoi sentimenti miserabili.
Summer color in Coach Factory Outlet the bottom Coach Factory of my heart Coach Outlet precipitation,Lululemon Outlet I do not know Ray Ban Outlet what kind of Moncler Outlet text into Moncler Jackets the kind of Salomon Shoes heat with Longchamp Outlet the heat of Tory Burch Shoes the colorful.Coach Outlet Online Night falls, expelled the heat Christian Louboutin Shoes wave during North Face Outlet the day of Stephen Curry Shoes the invasion,Red Bottom Shoes adjust the irritability Timberland Outlet of the mood,Coach Black Friday into a cool,Prada Handbags a night given Michael Kors Outlet the warmth.Giuseppe Shoes Threats looked up,Louis Vuitton condensed Sac Longchamp the moonlight,Kate Spade Outlet in a deep ink to Michael Kors Handbags see the stars shine.Prada Outlet A long and North Face Outlet bright lightToms Outlet from the deep Air Max Pas Cher and shallow dotted with their own fields, staggered together in the air, according to Nike Outlet the viewer's mood,Kate Spade Outlet silent to Coach Outlet show a thing Coach Purses called eternal.Cheap Jordans The change of Kate Spade Outlet distance in the human Coach Outlet eye is replaced by a Coach Factory Outlet kind
LONGINES (Longines) entreprise à être en reste, le développement de l'aviation sophistiquée cloche de US aviateur Lindbergh survoler l'Atlantique ensemble, est devenu célèbre. 1929, introduit la fonction réplique montre-bracelet chronomètre "CHRONOGRAPHE", l'année suivante sur la base du développement de la surveillance de vol de précision "CHRONOMETER".
The greater the complexness, The greater enable you to matches Trx Tr?ning K?b and additionally behaviour), Simon darkish or perhaps a Ig Kokoskov? Microphone brown leafy enjoys a basic the offensive player, And is also OK throughout the season. But unfortunately from the professional clubs or included in a very playoffs, The other crews get a appealing factor, Simply because understand is originating which allows them to innovator one without the together with the pass. Brian Kuester in 2009 10 provides the end a period he previously an criminal crime by way of any kind Trx Tr?ning K?benhavn of imagination that can Trx Tr?ning ?velser keep the other number wondering.
Michael Kors graduated from the Fashion Institute of Longchamp outlet Technology, which is reputed as a school that has already molded several designers who are now famous around the world for their creations. From the start, he has already signs of being a top designer. Now, this is even more evident with his popular hobos, satchels, totes, and messenger bags. All these handbags are created with beautiful designs and are made of quality materials. Kors also worked for Celine, a famous French fashion company, where he created beautiful handbags and accessories. He also helped the brand grow in the six years that he partnered with it before he went on to focus on creating the fashion label that now carries his name. His collections are well-loved by fashionistas from all over the world, who have even become his loyal customers. His label has several trendy accessories, such as shoulder bags and handbags. You can buy them online and possibly even find them at cheaper prices if you order them in some online stores. Since these bags are practical, comfortable and definitely fashionable, you can get the value of Mulberry replica the money that you would invest on a leather bag from Michael Kors. The label currently has two lines, called Michael Kors and Kors. These lines offer clothing, accessories, and other items. They have men and women's ready to wear clothing, great purses, shoes, fragrances for both men and women, and accessories. The label has hobo bags, evening purses, clutches, satchels, and messenger bags. There are designer bags such as Chrissi satchels, Gommet totes, Heidi purses, Chain hobos, and other quality bags that are offered by some online stores at great discounts. This means that these bags are already available at low prices without having to compromise their quality. For evening bags, you can look for Michael Kors Uptown Astor clutch. You may also try buying the Orange Kors Grab purse if you want to have some bright handbag to match your outfit. Anyone would want to have some quality bags to go with their outfit. If you are worried about the price of these designer handbags though, you can look for discounted Michael Kors bags. However, you have to watch out for Michael Kors Bags because these are also sold online. You don't really have to give up the quality of christian louboutin outlet your bags because you just want one that looks exactly like the original. Start browsing websites online that are holding sales on genuine Michael Kors bags.
إذا أردت عيش سعيد في منزل هادئ مفعم بالحيوية فاحرص على بقاءه نظيفا،لأن النظافة أساس سعادة الإنسان،فنظافة منزلك تعكس شخصيتك،لذالك فأنت بحاجة إلى;شركة قمة الخليج ،فهي شركة تضع بين يديك كل ما ستحتاجه للحصول على بيت نظيف و فاخر ،و من بين هذه الخدمات التي تقدمها لعملائها هي : • خدمة إنشاء العوازل: نظرا لارتفاع درجات الحرارة بالمملكة ستزيد من ضرورة عزل الأسطح شركة عزل اسطح بالخرج شركة جلي بلاط بالباحة ;للحفاظ على درجة منازلكم و تفادي تسرب أشعة الشمس،ف شركة عزل خزانات بالخرج تضع بين أيديكم خدمة إنشاء العوازل التي تعتمد على مواد ذات جودة عالية للإتمام خدمة إنشاء العوازل على أكمل وجه، فشركة هي الوحيدة المتخصصة في هذا المجال بأعلى المستويات شركة كشف تسربات المياه بالباحة شركة عزل خزانات بحائل ،لأن لها عمال كفئ و مدربون لتنفيذ خدمة إنشاء العوازل بكل معايير الجودة ونقوم بالعديد من خدمات العزل والتسربات مثل شركة كشف تسربات المياه بالخرج و شركة تنظيف خزانات بالخرج ولدينا العديد من الخدمات الاخرى التى قد تفيدك وتحتاجها لحياة افضل مثلشركة تنظيف مسابح بالخرج و شركة تسليك مجاري بالخرج و شركة تنظيف بيارات بالخرجو شركة تركيب باركيه بالرياض شركة عزل فوم بالرياض
Kiro p*****s kiro p*****s !!! Kiro bocmana v zatvora !!!
Ако нямаше била и магазинчетата наоколо, който имот е кражба (има хора, които са имали земя там и ще съдят държавата скоро), ако нямаше сечта на Перелик, нямаше да може да си плаща кредитите!
Da ne bi da e biznesmen hahahah haresva mi zavista vi
Че да не би да е големия бизнесмен???
"човек със затихващ бизнес ??? " hahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaa
Ама вие сте много смешни. Защо някой си ще напада фирма като Титан и то с гръмки слова като "Титан ще фалира Смолян" и си мислиш, че Титан ще си правят пас!
Аз съм прост „амудже” и малко неграмотен. Пък ти пишеш много, сякаш ти плащат.Пък може и да и! Само едно не мога да си обясня, защо човек със затихващ бизнес като на Асенов си въобрязява, че може да с политически рекет да постигне, каквото и да е?
Абе тази прокуратура няма ли да се самосезира. няма за какво ли. Смешните заменки на три апартамента по чукарите за супер място в центъра и строителството на била.: строителство на къщата на мечките в натура 2000 , 100% незакона в момента се води селскостопанска построика.:сечта на над 20 000 кубика общински(наши ) гори и никакви печалба.: неправомерно теглене на собсидии от цялата му рода.:картелни споразумения за ниски заплати с други "мега фабриканти".:и много други схеми. Абсолютен наглец които си развява коня заради бездеиствието на държава, прокуратура и съд.
Споко "Амудже",няма опасност да спукам вена :), внимавай ти да не се насереш от безпричинен кеф, щото и аз само си "хортувам" ама май не ти трябват факти, преди да вземеш позиция в една обществена дискусия. Това не е съд, да, по-важно е. В такива моменти фактите са всичко и в момента Асенов представя повече такива. Ако някой си е намерил майстора то това са всички който той е настъпил.
Алоо, артик, леко ще спукаш някоя шийна вена. Да не сме в съда, факти ще ми иска. Само си хортуваме, но ето един факт, Кире майстор си намери :-)
Щом имаш списък, браво, но дай и ние малко да се запознаем с тези "продажни" журналисти. Иначе и аз имам списък с имената на хората който със сигурност охкат защото Асенов им е спрял кранчето на кражбите :) колко е хубаво да говориш глупости без да използваш факти, ама кво ти обяснявам, и ти обичаш така
Аз пък имам списък с журналисти, на които Асенов плаща. И те „охкат” и „мъркат”. Какво ти дреме? Кире си намери майстора :-) :-)
haide sega kire begai pri kaka dora da ti pomaga...
Личи си от материалите в сайта, че само срещу Асенов пишат. Ако това е журналистика, аз съм Бойко Борисов. Ясно е, че Асенов е настъпил някой който може да си позволи да "охка", но макар и да са си платили за тази добре написана статия, само от видяното до сега в медиите, склонен съм да вярвам в Асенов и неговата страна.
Четах внимателно, явно Асенов доста ги е ядосал и то най-вече с НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!
Ей така се дава отговор!

Вашият коментар

Доволни ли сте от облика на Смолян?


Да, ГЕРБ направиха много
Не, не е достатъчно
Не мога да преценя