Кмета на Девин заложи обществената Беденска баня в политическа сделка. Хората на протест!Беденска обществена баня
Решение, което би сринало драстично рейтинга на Девинския кмет е на път да докаже отново способността на българина да съсипва всичко красиво и полезно за нас самите!
 
Банята, която "възкръсна" пред очите на всички нас и която едва ли има човек от района да не е усетил ползите от Беденската вода в нея, по всичко личи, че ще бъде разиграна в подмолна политическа сделка между сегашния кмет на Девин и известни по фамилия братя от Девин.
Добре познат сценарий на фона на политическата война преди местните избори. 
 
НО тук всички ние ще застанем ли с нашите имена и позиция в защита на Владимир Георгиев, който вложи цялата си енергия и сили, за да съживи това място и да му даде отново облика на нещо красиво и полезно за хората живеещи около минералната вода на Беден.
Владо, както ние го наричаме е човека, който през последните години се грижеше безрезервно да възстанови банята и да помага на хората в нужда.
 
Обръщаме се към кмета на Девин г-н Пенков с молба да не превърне страховете на хората излезли да защитят Владо в реалност!
Г-н Пенков, Владимир Георгиев е с огромни заслуги тази баня да функционира, не би било честно Вие да го отстраните и я предадете във владение на лица, които нямат никаква представа, как биха запазили и съхранили стореното до тук!
 
В 17:45 в редакцията на сайта се обади лично кмета на община Девин г-н Пенков, за да внесе яснота по случая. Той каза, че никой не иска да заличи приноса на Владимир Георгиев за разработване на банята и грижите, които той полага, но трябва да бъде назначен касиер от община Девин за таксуване на ползващите банята по тарифите на Република България за ползване на обществените минерални бани.
Г-н Пенков се ангажира категорично, че банята ще работи в пълна прозрачност пред жителите и гостите на община Девин!
 
От сайта HALA.bg благодарим на г-н Пенков за внесената яснота по спучая!
HALA.bg
Тези адвокатите са на всяка манджа мерудия. Какво да правят горкичките, като не са добри в професията си, ще изпълняват различни интригантски дейности.
Девинци изберем ли отново този кмет, значи сме големи тапанари.
Кметът на Девин като се е активизирал. Да назначи Владимир за шеф на Банята, а кмета на Брезе да посочи оше един човек да помага. За мене е това правилното решение. А тая каравана да се разкара. Само замърсява околността. На това райско място кочина не е необходима.
Какво "кукане" бе сладур? Вие ако бяхте ангажирани нямаше да имате врвме да се занимавате с другите. Като не сте на ясно какво означава усилено да работите, няма да изразявате мнението си.
Здравейте, Е много зависливи. Ми идете чистете басейна, тоалетните, банята без да получавате и стотинка. За Банята всеки решава дали да дава пари. Но аз виждам, че парите, който съм давала са отишли на точното място. Заслугата е на кмета на Брезе и Владимир. Бог здраве да им дава! За съжаление в нашата държава добрите, работливите не ги обичат. Надявам се да победи ДОБРОТО! МАСАЖИСТА ТИ МАЙ НА КАРАВАНАТА БЕШЕ СЛОЖИЛ ОБЯВА?!!!
А ти Софи като така ревностно защитаваш Влади, без да си наясно с нещата не мислиш ли, че и "кукането" от негова страна не е в полза роду.
А ти, сладура " масажист" да се беше сетил преди Влади. А дипломата можеш да си я сложиш в задника, защото ако беше добър нямаше тук да се оплакваш, а щеше да работиш някъде. Завистливи и мързеливи некъдърници!!!
Да господин кмет, само господата братя са с Вас. Браво, имате страхотен усет към хората.
Браво на кмета, който е внесъл яснота по случая и иска да има пълна прозрачност пред жителите и гостите на община Девин. Само един съвет към Кмета, да вземе на секундата да изхвърли това недоразумение Владимир, който за сметка на Беденски бани си пълни джоба. Всеки би искал да е на негово място. Не напразно реагират и жителите на Беден, защото тя е на брезкия разклон, но се водят Беденски бани. Само така г-н Пенков ние сме с теб и те подкрепяме.
Няма ли да се засрами това човече, наречено Влади. И аз искам да съм на негово място, да си правя масажите и да си прибирам парсата. Защо мълча 2 години, като бълха в гащи и сега предизборно взе да ропта??? Къде са парите, които прибира от посетителите??? И аз имам завършен курс за масажи, и аз искам кмета да ме постави там да ги правя и няма да искам също нищо. Какво от това, че води някаква тетрадка. и направил сам това, та това е яма без дъно. Прав е кмета, като иска да сложи човек от общината на заплата, да знае какво се изкарва и какво влиза като приход от посещение на банята. Това не е заслуга на въпросния Влади и ако има срам ще се скрие в миша дупка, но за жалост явно не му стига мозъка да мисли, защото се е взел, че е господ на Беденските бани. Това е даденост, която трябва да се използва максимално от хората живеещи на територията на общината, а не от Влади.
Къде са парите
По закон щом има минерална вода която помага и има общинска сграда .кмета и с решение на общинския съвет:трябва да подаде документи за разрешително, за безвъзмездно ползване на водата от населението.какви се тия държавни такси.Господин кмете кажете на хората защо най-лековитите вода изтича в реката:това не е ли престъпление.защо в девин хотелите плащат концесия а нямат вода.нали март месец съобщихте по вашето радиото и в ввесникъ, че има отпуснати средства за подновяване на част от тръбопровода и ще почне подмяната.тази вода единственото нещо ,което може да спаси община девин.
Ей кокшкар защо не го направи до сега
Това предизборна стратегия ли е на господин кмета? Или от днес има официални държавни такси за ползване на минерлните бани? Държим да ни бъде отговорено и на този въпрос!
Общинска тайна е, че Пенков не си вдига телефонна. Той никой не търси. И когато се свържеш с него е ужасно нагъл и груб. Този човек става за овчар, но не и за градоначалник. Има съмнение, даже и в това дали овцете ще го харесат.
Може и така да е да! Но нека да се върнем години назад, когато там беше само един гьол, защо да не се говори с момчето и да му се обясни какво трябва да прави и да си остане на работа, а заради Чепишеви брадърс и явната им сделка с Пенков да се развали всичко!
А след като Владо е толкова загрижен и честен защо не е отчитал приходите и разходите пред Девинския кмет, а като го потърси Пенков се крие като бълха в гащи...разбира се, че Градоначалника ще реши....а Владо вече няма да си пълни гушката от масажите и ако изобщо остане на работа ще работи на една минимална заплата, а не както досега да си прави негов бизнес. И рарешително за стопаниснане на банята има ли...не..пречиствателна станция има ли..не...застрашавайки здравето на хората, поради липсата на такава станция.
Кво пък искат тия некадърници
Братята подали жалба в икономическа полиция срещу владимир георгиев , за направената подписка от хората за запазване на статута на "Беденските минерални бани", че е събирал егн и можел да злоопотреби.В тази подписка няма графа за егн, има имена и подпис.Всички от Брезе се подписахме.Влади със теб сме
г-н Пенков, Вие сте глупак и нямате никаква стратегия да спечелите изборите, като си създавате непрекъснато нови и нови врагове! Тази баня Ви дава уважение от всички нас, които я ползваме!
Тази каравана мърси и цапа в района на банята! Това да корегира Пенков, а не да разваля!
На последната снимка е заведението на братята с огромни претенции от Девин! Виж заведението и какво да кажеш за тях!
Най-четени