Кой е Св. Валентин?


Година и половина след идването на власт на римския император Клавдий Втори (Марк Аврелий Клавдий II Готски), той забелязал, че армията е деморализирана и трудно управляема. След разследване било установено, че в армията масово е разпространен хомосексуализма като място само за мъже. И той издал следната заповед:
 
"Младежи, които са годни за военна служба, нямат право да сключват брак помежду си, защото това се отразява неблагоприятно на общия боен дух на армията."
 
Обаче един свещеник на име Валентин не се съобразил със заповедта на императора и продължил сватбените церемонии за влюбените войни-педерасти. Затова бил обезглавен. После посмъртно бил въздигнат от католиците в свети.
 
Деня на "свети" Валентин активно започват да празнуват хомосексуалистите в САЩ през 70-те години на 20-ти век и именно на този ден започват масово и демонстративно сключване на еднополови бракове. Ционистките идеолози за разложение и заробване на света веднага реагират и тихомълком и постепенно налагат чрез подопечните им медии (т.е. най-влиятелните) 14-ти февруари като ДЕН НА ЛЮБОВТА! НО!!! 
педалска работа

Вашият коментар

Най-четени