НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГРАБЕЖ В ИСТОРИЯТА НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ!Цената на тока 1988г.-2013г.

Истинският въпрос, който никоя ПРОДАЖНА МЕДИЯ ИЛИ ПРОДАЖЕН ПОЛИТИК не зададоха досега е: КАК ТАКА ДО 2004г. В ЦЕНАТА НА ТОКА ВЛИЗАХА И ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ПРЕНОСА И ДОСТАВКАТА МУ, А СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ЕРП-тата ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛЕН РАЗХОД? И АКО ТОВА НЕ Е ГРАБЕЖ СПРЯМО ВСЕКИ ОТ НАС, ЗАЩО ТОГАВА НЕ НАМАЛИХА ЦЕНАТА НА ТОКА С 60% И ТЯ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ ЗА ПРЕНОС КЪМ ДРУЖЕСТВАТА! (Вижте снимката)

Зона бг
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ, СТЕФАН СТАЙКОВ, 4 ГОДИНИ РАБОТИШЕ СРЕШУ ГЕРБ, СЕГА НЕКА МЕЛЕМОВ И ДАРИТКОВА ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА, ТЕ ГО ПАЗИХА ДО СЕГА!
Да и на мен това ми направи впечетление!
В графиката не е вярно само, че неизгодните за България договори с ТЕЦ Марица изток 1 и 3, са подписани през 2001 г. Единият е подписан 2002 г. (Симеон Сакскобургготски), а другият 2005 (Сергей Станишев).
Никой не е по-силен от ДЪРЖАВАТА. Тези енерго дружества правят пари в нашата държава, те са тук при нас и не момем да се преборим с тях....хахахаха, глупости!!!!!!!!!!!!! Костов смаза газовата мафия с волята и власта, която имаше, последните нямаха воля
Трудно е да се справиш с монополите!!!! Последните две правителства явно са предпочели да си взимат това, което им се дава и да си мълчат, но ако помним Костов как се справи с газовата мафия на Луканов и Илия Павлов, която Виденов допусна, ще разберем, че просто трябва воля и всичко може! Костов показа воля, може да е банално, но и аз ше кажа, че подкрепям Костов!
Р.Овч. научи всички как се краде законно от енергетиката, но герб се оказаха добри ученици
Вижте, много е просто, много е елементарно, какво се чудим толкова... Правитеството на Борисов разреши на ИВН, ЧЕЗ и ЕНЕРГО ПРО да ни ограбват!!!!!!! Какво се заблуждаваме, ако държавата ти разреши да грабиш, кой ще те спре?????
Най-четени