Наръгаха с нож 27-годишен смолянчанин в ПловдивНе един, а трима са пострадалите  в инцидента пред пловдивска дискотека на булевард „Марица”, уточниха от МВР – Пловдив. 27-годишен мъж от Смолян е бил прободен с нож. По-късно от   пресцентъра на Областната дирекция в Пловдив съобщиха, че има още двама потърпевши смолянчани – 22-годишните М.М. и А.К.  Изяснено е, че младежите не са автори на деянието и бе отречена първоначалната информация , че те са намушкали с ножа по-възрастния си съгражданин. Самите те са пострадали при сбиването, единият от тях е закарал с автомобила си ранения, за да му бъде оказана спешна медицинска помощ. Пострадалият е настанен в болница без опасност за живота. По първоначални данни сбиването е станало около 4 часа пред пловдивското заведение, където възникнал скандал  между две компании. Продължава работата по издирването на извършителите на нападението с нож от служителите от Четвърто РУП и сектор „Противодействие на криминалната престъпност”.

 

 

HALA.bg
УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, УМОЛЯВАМЕ ВИ ДА СПАЗВАТЕ УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА, КАТО СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С КОМЕНТАРИТЕ СИ И ВИ НАПОМНИМ, ЧЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВАШИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ! САЙТА HALA.BG ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАС, ПРИ ЕВЕНТУАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ!!!
Като вярваш на полицията ето чети: http://plovdiv.mvr.bg/buletin.php От дясно има "горещи новини" и са написали на кое да вярваш
Като чета и разбирам, че предизборната битка е започнала много рано. Ясно е, че сина на кмета не е наръгал никой и не е извършил престъпление, защо продължавате да търсите под вола агне? Не е ли най-важно, че пострадалото момче е по-добре? Егати злобата....
Пресцентъра на Областната дирекция в Пловдив съобщи. Двете момчета са наръгали другото, на кого да вярваме. На полицията естествено.
Тук пишат яко болни тикви! От къде е тази злоба бе хора??? Първо сина на Мелемов няма никаква вина, бъдете реални и второ това може да се случи и на нашите деца, не бъдете толкова щастливи от нещастието на други!
2012-12-02 : УТОЧНЕНИЕ: НЕ ЕДИН, А ТРИМА СА ПОСТРАДАЛИТЕ ПРИ ИНЦИДЕНТА ПРЕД ПЛОВДИВСКО ЗАВЕДЕНИЕ, ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ В днешния бюлетин съобщихме, че две 22-годишни момчета от Смолян са намушкали техен съгражданин на 27 години пред пловдивско заведение. Изяснено е, че младежите не са автори на деянието, а също са пострадали при сбиването пред дискотека на бул. „Марица”. По първоначални данни инцидентът е станал при скандал между две компании около 4 часа вчера. Служители от Четвърто РУП и от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” продължават работата по издирване на извършителите на намушкването.
Най-четени