Николина Чакардъкова открива кампанията на БСП в Смолян утре


БСП открива официално предизборната кампания в Смолян с концерт на Николина Чакардъкова на 15 април, понеделник, от 18 часа в зала №1 на Родопския драматичен театър.

 

Тръгваме с настроение и сме уверени в победата, стартът на кампанията обедини соцалното чувство на хората, ще работим със солидарност, човечност и разбиране към проблемите на българите. Това заяви при официалното откриване на предизборната кампания на левицата в Южния парк в София Дора Янкова. "Както силно звуча днес родопската гайда и гласът на певицата Светла Дукатева, така висок ще бъде и гласът на родопчани в бъдещия парламент", изтъкна водачката на лявата листа в Смолян.

 

 

Дора Янкова и лидерката на жените социалистки в Партията на европейските социалисти Зита Гурмай  ще организират кръгла маса за ролята на жените в политиката. Кръглата маса с участие на жени-социалистки  от България и Гърция ще бъде организирана последователно в Смолян и в Кавала след вота на 12 май у нас.

 

 

Впечатлена от мястото на жените в Смолянската листа, Гурмай дойде в шатрата на 22-ри избирателен район, за да поздрави специално Дора Янкова. Това е единствената листа с паритет - четири дами на четири мъже, подчерта гостенката.

 

Зита Гурмай попя с триото Родопско настроение и солистката му Светла Дукатева, които смолянските кандидат-депутати за съботното откриване на предизборната кампания на БСП в София. Николай Мартинов преведе на гостенката от чужбина родопската песен „Росни, ми росни, Росица”, която я трогна до сълзи. Той разказа накратко за културата и бита на Родопите като я покани на посещение през лятото.

 

Два часа не спря върволицата от хора пред смолянската шатра. Стотици симпатизанти на левицата, граждани, гости на столицата се снимаха се за спомен, пяха и се веселиха с Дора Янкова и колегите й от родопската листа - Емил Хумчев, Николай Мартинов, Цветка Такова, Стефан Сабрутев и Георги Кисьов.

 

 Лидерът на БСП Сергей Станишев специално поздрави смолянската група. В словото си при откриването той изтъкна, че за Коалиция за България кампанията е кауза с една цел: не властта, а "да върнем България на хората"."Имаме сили за промяна и ще я направим!” -  заяви Станишев.

 

"Вчера в Пловдив ГЕРБ откри своята кампания. Бях потресен от цинизма, който за пореден път демонстрира Борисов и компания. Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери",  каза лидерът на БСП. "Ще допуснем ли да продължат да се подиграват на цяла България", попита Станишев.

HALA.bg
Харчите нашите пари за да правите кампании, които ние сме платили!!! Мислите, че хората не знаят, че държавата дава пари на партиите от бюджета!!!
Най-четени