Някакви жени чистят нещо


Вчера 25.01.2018 година, срещу сградата на "Бизнес център" Смолян при температура -5С, бяха засечени няколко "мургави" жени да чистят НЕЩО по тротоара и края на пътното платно!

Дали случайно става дума за пясъка по улиците? Кой ги е изпратил въпросните жени да чистят? Общината ли? Титан?

Те просто се опитваха да изметат прахоляка от улицата и само успяваха да "загладят" натрупалия се трайно и замръзнал пясък!

Ние отново искаме да попитаме кмета на община Смолян г-н Мелемов докога основните пътни артерии в града (а те са само няколко) ще се опесъчават обилно и няма да се обработва пътното платно с така наречената "химия".

Ние знаем оправданието на Титан, че "химията" се стича в реката и трови рибата, но знаем също, че в Австрия също има риба, нали?

Опа, това е ново. Разместване по вертикала? Ами, добре, изгонете Титан и поканете Вълка. Да, ама не!
АКО КМЕТА НЕ ОПРАВИ НЕЩАТА С ТОВА БЕЗРАСЪДНО ИЗСИПВАНЕ НА ПЯСЪК В СМОЛЯН, ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ НА "НЕВЯСТАТА", ТУК ХОРАТА СА ПОЛУДЕЛИ ОТ ПЯСЪЧНИТЕ БУРИ ВСЯКА ПРОЛЕТ
На пролет, Смолян е пустиня, а проблема е че братята роми успяват да изчистят пясъка в чували в началото на август! Чували и роми еййй... последен писък в техниката
Това е като АЕЦ , наи евтината електроенергия, но никои не пита колко ще струва съхранението на ядрените отпадъци следващите 1000 години. Някои знае ли колко струва почистването на една шахта наптолет и събирането на 1 км пясък , И КОИ ГО ПЛАЩА ???
Тази тема е много болезнена за града , мисля че е крааино време да влезнем в 21 век. В момента се сещам за десетки зимни курорти и дестинации които съм поещавал никъде не съм виждал да се хвърля пясък , та дори и Банско. Актоалният виц е : две мутри вървят през Сахара и единият казва , еи брато глеи колко сняг , другият пита , къде бе? Първият отговаря , ти не глеиш ли колко пясък са хвърлили бе глупак.....
Тая пясък ни излиза през носа и в пряк и преносен смъсъл

Вашият коментар

Най-четени