Скиори и сноубордисти се бухат във воден басейн - демонстрации днес за закриването на зимния сезон в Пампорово


Атрактивно снежно парти “Closing season - Stavri Invitational Pool Party” днес, 13 април и безплатни лифтове утре, 14 април. Носете си карнавален костюм! Ще има много награди – за атрактивно спускане, но и за атрактивно падане.

 

Тази година по случай закриването на зимния сезон няма да има обичайното ски или сноуборд състезание. За първи път в Пампорово ще се проведе атрактивно събитие с различен характер. Днес,  събота,  13 април, на ски плац „Студенец” е  изграден специален воден басейн с три коридора с различна степен на трудност, а скиори и сноубордисти ще демонстрират как със зимна  екипировка може да се минава през вода. Събитието е уникално по рода си за България и е един прекрасен начин за преливане от зимни към летни спортове.

 

„Season closing - Stavri Invitational Pool Party”  отбелязва краят на един успешен за Пампорово зимен сезон, изпълнен с много емоции, инициативи и престижни състезания. Поканени са всички приятели на Пампорово, които ще се осмелят да демонстрират своите способности – малки и големи, напреднали и начинаещи, скиори, сноубордисти или просто ентусиасти. Състезанието е отворено и всеки може да се включи с каквото пожелае, независимо дали  със ски, лодка, шейна или сърф.

 

Състезанието е организирано по идея на „Фън Парк Пампорово” и със съдействоето на „Пампорово” АД с идеята първото издание да бъде изключително атрактивно и съпроводено с много с приятни изненади. Очакваме всички смелчаци, които ще се престрашат да участват, да подготвят специален карнавален костюм, за да се повеселим заедно. Предвидени са много награди за най-атрактивно спускане, падане, най-добър костюм. На място ще Ви посрещне свежа музика с още по-свеж водещ, енергийни напитки, много награди и весело настроение.

 

Подготвени са предметни награди, любезно осигурени от спонсорите на събитието – Ред Бул, TRS, Олинеза и „Пампорово” АД.

 

Специално за участниците в събитието се предлагат промоционални пакети от хотел Орловец за 13 и 14 април - за допълнителна информация 0309/58417 или 0882 886 402.

 

Заповядайте на Пампорово този уикенд да закрием заедно зимния сезон и не забравяйте, че в неделя, 14 април,  всички лифтове  работят БЕЗПЛАТНО!!!

 

 

HALA.bg
Най-четени