В нашия спокоен град убиха момче! Смолян в шок!


24 годишен младеж е убит при пиянско спречкване през нощта в Смолян, съобщиха от полицията в града.
 
Като заподозрян за убийството е задържан 18-годишен младеж. В полицията се разпитват участници и свидетели, но преобладаваща част от тях все още не са адекватни.
 
Кървавата сцена е станала около 5:00 ч. тази сутрин пред кино "Дружба", пише БТА.
 
По предварителна информация скарването е станало заради момиче. Младежът е наръган няколко пъти, издъхнал е на път за болницата в Смолян.
 
На участниците в инцидента са взети кръвни проби за алкохол и наркотици. Свидетелските им показания засега са затруднени, защото повечето от тях все още изтрезняват.
Полицията знае и дилърите дори, ама какво от това? Едни и същи изроди продават трева и синтетика от години :((((
Кмета да издаде заповед за редовни проверки. Винаги около празници има инциденти!
В Смолян в заведенията "ВРИ" с малолетни! Когато шеф на полицията бяха други, имаше проверки постоянно! Вече няма контрол!
ЗАБРАНА ЗА ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛ ДО 21 ГОДИНИ, КАКТО И ДА СЕ ЗАБРАНИ ПОСЕЩЕНИЕТО НА НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯНА ЛИЦА ПОД 21 ГОДИНИ!
Вече е ясно кой е нападателят на убитото момче Николай Мавродиев – Китюка в центъра на Смолян.Името му е Антон Петков по прякор Джони и е току що навършил 18 години, съобщи FRONT.BG. Антон е имал бурна връзка с момичето, заради което е станала цялата трагедия до кино ” Дружба”. Тя също е ранена и е в болница. Предполага се, че се е ранила при побой, създал се след това.Двамата постоянно са се разделяли, но в момента на инцидента са били заедно. Хора,които познават Антон, казват,че е бил проблемен, израснал е по домове, не ходел на училище ,но никога не е бил агресивен. Близките на момчето, което е наръгано, са догонили нападателя, който е тръгнал да бяга. По думите им са “го счупили от бой”. Отново според тях през това време раненото момче е лежало и му е изтекла кръвта и те смятат, че ако не са гонили 18-годишният Джони, е имало възможност Николай да бъде спасен.
Убитито момче е Никола Мавродиев!
Някой знае ли кое е убитото момче? Колко жалко и трагично :(
Най-четени