Възходът на Смолян!


Не разбирам как и от къде изникнаха десетки "мразещи" хора изведнъж! Мразещи Смолян, мразещи всичко, което се прави, мразещи България, мразещи други хора... Не случайно има един виц, в който се казва, че Британски учени открили, че на Българите не има е виновен никой и 80% от Българите били в ШОК!
Хората бягали от Смолян, града обезлюдява, на каква база са тези постоянни твърдения?
 
1. В Смолян никога до сега не е имало толкова много автомобили дори и през активния летен сезон. Преди 10 години през Август можеше да се ходи по осовата линия на бул. България след 18:00.
 
2. В Смолян дори и през делничен ден НЯМА места в хотелите
 
3. Имало празни магазини, които се отдават под наем! Кой пазарува от магазини бе хора? Идете и вижте в офисите на Еконт, Спиди, Пощата (да не изброявам всички) къде са купувачите, нима е тайна, че онлайн търговията измести тази в магазина на улицата? И тази тенденция ще расте, като се предполага, че след 5 години в световен мащаб 70% от хората ще пазаруват само онлайн! 
Имало празни магазини в Райково, ами знаете ли, че Известната улица в София "Витошка" е вече на 80% превърната само в кафета и ресторанти? Магазините отдавна са затворили, или и София фалира? 
 
4. В Смолян появили се апартамент под наем се наема ВЕДНАГА! Същото важи и за продажба на жилище, на добра цена може да се продаде апартамент буквално за 10тина дни. Това ли се нарича обезлюдяване?
 
5. В Смолян не са вкарвани толкова пари за ремонти и саниране от както Тодор Живков направи Новия център!
 
Сега "ХЕЙТЪРИТЕ" или Мразещите хора ще опонират и ще търсят всевъзможни дреболии, за да "разсеят" думите ми, но отново се обръщам към Вас Господа МРАЗЕЩИ, миналото не може да се забрави!
Тодор Т.
Най-четени