Знаете ли тайната на дишането? В Смолян започва уникален курс!Art Of Living
Как да се освободим от стреса, от отрицателните мисли, как да ги превърнем в положителни, тайната на взаимо-отношенията между хората, да намалим излишното си тегло, да изчистим тялото си от токсини и всичко това само чрез дишане!?
 
Едно прекрасно преживяване!
Изкуството да живееш - програма за щастие е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.
 
Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.
 
Изкуството да живееш - програма за щастие се провежда в над 150 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.
 
Програмата включва:
♥ Зареждащи с енергия дихателни техники
♥ Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ -дихателен процес, който хармонизира тялото и ума, премахвайки стреса на клетъчно ниво
♥ Йога позиции за цялото тяло
♥ Забавни интерактивни процеси
♥ Практическа мъдрост
 
КОГА и КЪДЕ?
♥ 24 - 28 септември
♥ Смолян
 
работни дни 18:30 - 21:30 ч.
почивни дни 10:30 - 16:30 ч.
 
За да сме сигурни, че ще има място за всички, може да се регистрирате на този линк:
 
Местата са ограничени!
 
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Доволни ли сте от облика на Смолян?


Да, ГЕРБ направиха много
Не, не е достатъчно
Не мога да преценя